Lillevang Skole, Poppelvej 1a, 3450 Allerød. Telefon +45 48 13 32 00. E-mail: lillevangskole@alleroed.dk

Helge Hansen. Proudly created with Wix.com

  • RSS Basic Black

February 23, 2018

January 2, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Vi glæder os til det nye science område på afdeling Lillerød

January 19, 2018

Og vi skal ikke vente så meget længere. I løbet af marts er det planen, at lokalerne skal stå klar.

 

Fysik/kemi-lærerne er i denne uge begyndt at pakke fysik/kemi-lokalet ned i kasser, så nedrivningen af lokalet kan begynde i uge 4. Og derefter starter opbygningen af alt det nye.

 

Eleverne kan glæde sig til tre nye lokaler, som lægger op til spændende naturfagsundervisning i fagene hver for sig og på tværs.

 

I FysLab vil de praktiske forsøg og eksperimenterne være i højsædet. Indretningen af lokalet er ny -  det bliver nemmere at bevæge sig rundt, der bliver flere arbejdspladser til eleverne og i depotet får vi mere skabsplads.  

 

Geostudio fylder vi med kort, sten og modeller som eleverne selv laver. Her bliver der plads til en varieret undervisning af fremlæggelser, foredrag, faglig læsning, gruppe- og projektarbejde og meget andet. Et fleksibelt lokale hvor møbler let kan flyttes rundt, og hvor eleverne kan både stå og sidde, når de arbejder.

 

BioLab får stålborde til alt det som sviner, og så bliver der nem adgang til vand, så det hele let kan gøres rent. Der bliver plads til både planteforsøg, dissektion af svinehjerter, dyrkning af bakterier og masser af andre spændende forsøgsmuligheder til biologi-undervisningen.

 

Vi har også fået plads til Arenaen, hvor eleverne kan sidde på ”tribunen”. Her kan der diskuteres, lyttes til foredrag, projektfremlæggelser, ses film mv.

 

Alt i alt giver vi den naturvidenskabelige undervisning et friskt pust og håber at både lærere og elever tager rigtig godt imod det.

 

Vi glæder os til indvielsen!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square