Lillevang Skole, Poppelvej 1a, 3450 Allerød. Telefon +45 48 13 32 00. E-mail: lillevangskole@alleroed.dk

Helge Hansen. Proudly created with Wix.com

• RSS Basic Black

February 23, 2018

January 2, 2018

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Udvalgte blogindlæg

Fokus på fællesskabet

February 23, 2018

Vinterferien er overstået og hverdagen er begyndt på ny. Fællesskaber på tværs har været i højsædet med sam-pasning i Lillevangs SFO med børn fra Blovstrøds SFO Oasen i uge 7. Ugens OL aktiviteter har været gennemgående tema gennem ugen med medajleceremoni som afslutning. I centerregi har vi nydt godt af mulig deltagelse, hvor især drengesalens forhindringsbane har været populær. Det har givet oplevelser på tværs i form af indsigt og viden om andres livsbetingelser afstedkommet i det spontane møde børn og børn imellem. Denne indsigt vurderes værdifuld, idet den beriger begge veje og kan bibringe en dybere dannelse. Det er fællesskaber som disse skolen gerne vil kendes på, og hvor den enkelte kan yde bidrag ved at gøre sig umage.

Alle ønskes en god weekend med ønsket om et snarlig kommende forår.

Følg os

Sorter efter tags