Lillevang Skole, Poppelvej 1a, 3450 Allerød. Telefon +45 48 13 32 00. E-mail: lillevangskole@alleroed.dk

Helge Hansen. Proudly created with Wix.com

  • RSS Basic Black

February 23, 2018

January 2, 2018

Please reload

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Udvalgte blogindlæg

Tirsdag den 3. april kunne Lillevang skole byde Tue Bach Andersen velkommen som ny leder på afd. Skovvang. Tue kommer fra en lignende stilling i Helsingør, hvor han igennem de seneste 10 har været leder. De sidste 6 år har Tue arbejdet på en distriktsskole, hvor han har været leder en af stor fire-fem sporet skoleafdeling med 0.-5. klasse og flere specialspor. Tue har en meget bred ledelseserfaring i folkeskolen og har beskæftiget sig med stort set alle elementer på folkeskoleområdet. Udover at være læreruddannet har Tue en diplomlederuddannelse. Det er således en erfaren og kompetent leder Lillevang skole har budt velkommen.

April 5, 2018

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os
Please reload

Sorter efter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square