Lillevang Skole, Poppelvej 1a, 3450 Allerød. Telefon +45 48 13 32 00. E-mail: lillevangskole@alleroed.dk

Helge Hansen. Proudly created with Wix.com

• RSS Basic Black

February 23, 2018

January 2, 2018

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Udvalgte blogindlæg

Som et resultat af et spændende samarbejde mellem Allerød Kunstforening og 4. årgang udstiller foreningen værker af eleverne den 18. og 19. april på Kirkehavegård. Den 18. april kl. 16.00 åbnes udstillingen officielt af formand for Børne- og Skoleudvalget, Nikolaj Bührmann, og billedhugger Elna Christiansen. Der bliver også lejlighed til at høre nogle af musikskolens dygtige elever. Eleverne fra 4. årgang har i den forløbne sæson besøgt tre af Kunstforeningens udstillinger sammen med deres billedkunstlærere Iben Mathiasen og Rune Hansen. I efteråret 2017 besøgte de fire klasser udstillingen med Jens Brammers værker for at arbejde med naivisme og blive inspireret til videre arbejde hjemme på skolen. I januar og marts kom to af klasserne på besøg igen sammen med Iben Mathiasen - første gang for at bruge studier af billedhugger Elna Christiansens 'levende' skulpturer som afsæt til videre arbejde med lerfigurer, og anden gang - hvor det drejede sig om Ingrid Møllers malerier - for at inspirere eleverne til at arbejde med bl.a. perspektiv i forbindelse fremstillingen af akvareller. Eleverne var godt klædt på til besøgene, da de på forhånd havde arbejdet med bl.a. naivisme, perspektiv, skulpturer og farvelære samt havde kendskab til de udstillende kunstnere.

April 5, 2018

Følg os