Lillevang Skole, Poppelvej 1a, 3450 Allerød. Telefon +45 48 13 32 00. E-mail: lillevangskole@alleroed.dk

Helge Hansen. Proudly created with Wix.com

• RSS Basic Black

February 23, 2018

January 2, 2018

Seneste blogindlæg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Udvalgte blogindlæg

BH klassers første skoledag

August 14, 2018

Humøret var i top, da Lillevang Skole kunne byder over 75 nye elever og deres forældre velkomne til første skoledag. Traditionen tro stod der en levende flagparade klar til at vise ind i festsalen, hvor der var fælles opstart.

Formiddagen bød på taler fra skolens ledelse og 3. klasserne optrådte med to fine velkomstsange. Inden afgang ud i de respektive klasser med de nyindkøbte skoletasker og spidsede blyanter var der mulighed for gruppefotos. Fra tagterresen på Lysningen sendte nye elever ved middagstid balloner med små hilsner til vejrs, med ønsket om respons fra finderen af beskeden. Sidste år nåede ballonfærden helt til Kalmar i Sverige.

Husk at nyde tiden på Lillevang og hinandens selskab -  ha' det sjovt de resterende 1999 skoledage.

Følg os

Sorter efter tags